Zin in je werk

Geeft voldoening en energie

Ben je werknemer en herken je het volgende:

 • Blijf je hangen in een functie of baan die je geen voldoening en energie meer geeft?
 • Heb je het gevoel dat je persoonlijke waarde en kwaliteiten onvoldoende tot zijn recht komen in je werk?
 • Is het plezier in je werk ver te zoeken? 

Veel werknemers doen werk die niet bij hun ware zelf past en waar ze geen voldoening en energie uit halen. Ze hebben al een tijd het gevoel dat het niet lekker loopt op het werk. Ze blijven vastzitten in het denken en dat kost energie. En eenmaal thuis missen ze de energie om nog de vrolijke ouder of partner te zijn.

 

Je wilt het anders doen. Stel je eens voor dat je weer ervaart hoe het is om het enthousiasme en de energie te voelen die je eerder altijd had. Een baan waar je warm voor loopt en waar je plezier aan beleeft, waar je talenten en kwaliteiten aansluiten bij het werk dat je het liefste doet, ook voor jou is dat mogelijk.

 

Het 6-maanden online-loopbaanprogramma “Zin in je werk”

Een effectief programma bestaande uit verschillende opbouwende modules die jou 6 maanden lang helpt in het vinden van de baan waar je warm voor loopt. Je haalt het beste uit jezelf, je ontdekt wat jou beweegt, je zet je volle potentie in en je onderneemt sterke stappen in je loopbaan. 

Meedoen levert het volgende op:

 • Je voelt stevige grond onder je voeten, een stevige positie van waaruit je verder kunt groeien en ontwikkelen.
 • Je weet wat je ten diepste drijft, je weet wat je vanuit je hart werkelijk wilt en weet dat om te zetten in daadkrachtig handelen.
 • Je (her)pakt met vertrouwen de regie over je loopbaan en maakt keuzes die jij belangrijk vindt.
 • Je eigenwaarde groeit  omdat jouw kennis en werkervaringen naar waarde worden ingeschat en ingezet.
 • Je vindt de baan waar je warm voor loopt, die jou voldoening en energie geeft. 

“Wat ik zo fijn vind van dit traject is dat de wekelijkse opdrachten mij helpen stappen vooruit te zetten.” Monique, deelnemer loopbaanprogramma Zin in je Werk

Modules die je helpen in het vinden van een baan:

Krijg energie in je werk

Wij richten onze aandacht op je huidige en gewenste situatie. Hoe zag je loopbaanpad er tot nu toe uit en wat zou je graag willen bereiken? Welke momenten gaven jou energie? Wat zijn je drijfveren, je talenten, je kwaliteiten en uitdagingen? Doen waar je goed in bent geeft energie.

 

Creëer je beroepsbeeld

Welke competenties uit het verleden neem je mee in je toekomstige baan? En welke competenties wil je ontwikkelen? Een beroepskeuzetest geeft een compleet beeld van je interesses, competenties en arbeidsgebieden waarin jouw beste kansen en succes liggen.

 

Bepaal je waarden

Het in kaart brengen van je werk- en levenswaarden laat zien wat je belangrijk vindt in het leven. Leven vanuit je waarden betekent handelen vanuit jezelf in plaats van je te laten leiden door verwachtingen van anderen en je omgeving. Je versterkt je eigen positie en krijgt meer energie.

 

Vrij van blokkades

Wat houdt je (onbewust) tegen om te kiezen voor een baan die je echt wilt? Waarom loop je elke keer tegen dezelfde blokkades aan? Inzicht in de overtuigingen die je (onbewust) tegenhouden en  overtuigingen die je stimuleren helpen je in het vormen van de juiste mindset en drive. 

Missie en Visie

Je vindt antwoorden op de vragen: Wat is jouw unieke weg, wat is jouw bestemming? Welk pad is voor jou het gewenste pad om te bewandelen? 

 

Bepaal je focus

Je weet wat je wilt en nu de praktijk. Hoe pak je dat aan? Wat is je doel? Welke strategie past bij jou? Je stelt een helder actieplan op waarin concrete haalbare stappen staan vermeld die passen bij de persoon die je van nature bent.

 

Laat jezelf zien

Met netwerken kom je in contact met anderen die jou graag op weg willen helpen in je loopbaan. Je laat zien wie je bent op een manier die van nature bij je past. Haal je voordeel uit netwerken en help daarmee ook anderen. Je leert vanuit authenticiteit en vanuit je hart netwerken zonder het gevoel te krijgen dat je jezelf moet verkopen.

Vergroot je vertrouwen

Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, hoe je een goedwerkend cv opstelt, hoe je een aansprekende sollicitatiebrief schrijft, hoe je met vertrouwen en ontspannen een sollicitatie- en netwerkgesprek voert en hoe je gemotiveerd blijft in het vinden van de baan waar je warm voor loopt.

 

Dit is wat je krijgt in het online-trainingsprogramma

 • 12 Persoonlijke 1 op 1 coachingssessies van 30 minuten via telefoon of skype. Gedurende de coachingssessies bepreken we de voortgang van het traject, krijg je feedback over de uitgevoerde opdrachten in de praktijk, overwin je je blokkades en twijfels en krijg je handvatten mee om je verder op weg te helpen zodat je de baan vindt waar je energie van krijgt.
 • Beroepskeuzetest + bespreking rapportage: je ontvangt de test en rapportage digitaal. De uitkomst van de test bespreek je met je coach.
 • Theoretische ondersteuning: van de onderwerpen die je telefonisch of via skype doorneemt, ontvang je de theorie die je op elk moment van de dag kan doornemen. Net wat jou uitkomt.
 • Werkbladen + checklists: voor de opdrachten die je in de praktijk gaat toepassen krijg je handige werkbladen en checklists.

Extra:

 • Bonus 1: Live “Bepaal je waarden” een verdiepinsworkshop met theorie en beleving.
 • Bonus 2: Live doorbraaksessie, een workshop waar je een verdiepingsslag maakt om blokkades weg te nemen en om krachtige overtuigingen te creëren die je ondersteunen in het vinden van de baan waar je warm voor loopt.
 • De workshops vinden plaats In een bosrijke omgeving, helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen en waar er alle aandacht voor jou is. Op de laatste bijeenkomst brengen we het geleerde van de afgelopen periode samen en stellen een persoonlijk plan op waarmee je zelfstandig verdere stappen zet. Je bewandelt het juiste pad, je hebt een nieuw perspectief en je hebt er zin in om de toekomst tegemoet te treden.

Als je dit allemaal in je eentje uitzoekt

Dan kost dat veel tijd. Er is zoveel op internet te vinden en op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Het traject geeft structuur en helpt je stap voor stap het programma te doorlopen. Het bespaart je een hoop uitzoekwerk.

 • Dan mis je feedback van een derde. Iedereen heeft zijn “blinde vlekken”waardoor je niet in de gaten hebt dat het ook anders kan. Ik help je om je gewoontes in denken en doen te doorbreken. Dat zorgt ervoor dat je sneller en verder vooruitkomt.
 • Dan mis je de ervaringen van andere deelnemers. Bij het delen van ervaringen van anderen kom je op ideeën waar je in eerste instantie nog niet aan hebt gedacht.
 • Dan mis je de support van mij op momenten dan je het even niet ziet zitten. Je bent echt niet de enige. Het gevoel dat je vastloopt is bij velen herkenbaar en door het alleen maar te delen schept ruimte.

Over Annemarie van Doorn

Annemarie brengt je graag in beweging in het vinden van het juiste levens- en loopbaanpad. Een pad naar meer geluk, waar je weer kunt genieten en waar je jezelf kunt zijn. Ze is NLP Master, erkend loopbaanprofessional en counsellor. Ze heeft jarenlange ervaring met coaching van werknemers die zijn vastgelopen in hun werk of die van werk moeten veranderen. Haar aanpak is oplossingsgericht en praktisch. Ze is het liefst buiten en neemt je graag mee voor een wandeling in de natuur om letterlijk stappen te ondernemen naar het doel dat je wilt bereiken. Meer informatie over Annemarie.

Reactie van deelnemers

Ik heb voldoende handvatten meegekregen om mijzelf nu goed in de markt te zetten op een manier die bij mij past. Als je echt wilt weten wat jouw toekomstperspectief is en hoe je dit op een hele leuke manier kan bereiken ga met Annemarie in gesprek. Ze weet het beste uit je te halen. Het is een dikke 8 waard!” Deelnemer loopbaanprogramma

Annemarie vraagt goed door  waardoor er soms verrassende dingen boven komen. Ik heb een beter beeld van mezelf gekregen en ik weet weer vanuit welke kwaliteiten en kracht ik kan handelen. Ik zal het zeker anderen aanbevelen, het traject is een 8 waard.” Deelnemer loopbaanprogramma

Het positieve aan het wandelen is dat ik mij vrijer voel om te praten, dat is toch anders dan als ik tegenover iemand zit. Ik voel me dan meer bekeken waardoor ik eerder mijn mond houd. Ik ben door het volgen van het programma me sterker gaan voelen. Ik weet nu wie ik ben en wie ik wil zijn. Kortom een positieve ervaring. Ik geef het een 8,5.” Deelnemer loopbaanprogramma

Investering

Ik vind het belangrijk om het beoogde resultaat te behalen en ik ga graag hierover met je in gesprek om na te gaan of het programma aansluit bij je verwachtingen.

Wist je dat

In het kader van outplacement het mogelijk is om dit traject te bekostigen middels een transitievergoeding. Neem hierover contact op met de personeelsadviseur van je werkgever.

×

Winkelmand