Missie en Visie

Vertel het me en ik zal het vergeten,

Laat het me zien en ik zal het onthouden,

Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.    

Confusius

 

Header-Seizoen-11

Missie

Beweeg & Beleef helpt werknemers die zijn vastgelopen, op energieke wijze stappen te ondernemen naar meer plezier en voldoening in hun werk. Wandelen in de natuur is een prachtig en krachtige manier om mensen letterlijk in beweging te brengen en te leren ontdekken wat voor hen het  juiste pad is om te bewandelen.

 

Visie

Iedereen wordt wel eens geconfronteerd met situaties op het werk of thuis waardoor iemand vastloopt en niet lekker in zijn vel zit. Veelal gaat dit na een periode van ontspanning en rust weer over. Maar wat te doen als spanningsklachten blijven of iemand raakt emotioneel uit balans waardoor hij niet meer (optimaal) kan functioneren? Diegene is zichzelf als het ware kwijtgeraakt, weet niet meer wat hij wil en weet niet hoe hij dit moet aanpakken. Dan is er behoefte aan iemand die hem of haar op weg helpt en weer in beweging brengt naar een nieuw perspectief.

 

Uit die behoefte is Beweeg & Beleef ontstaan. Om mensen op basis van hun kwaliteiten, vermogens en waarden hun ware zelf beter te leren kennen en te begrijpen. waardoor ruimte ontstaat om te ontdekken wat ze willen en hoe ze dat kunnen bereiken op een manier die van nature bij hun past.

 

ik geloof dat een ieder het vermogen heeft om te leren en te ontwikkelen en beschikt over de potentie om zijn kwaliteiten en talenten in te zetten ten goede van zichzelf, de ander en de wereld om zich heen die vervolgens leidt naar een zinvol en gelukkig bestaan.