Loopbaanbegeleiding

Grip op je loopbaan

Je bent werknemer

Heb je al een tijdje het gevoel dat het niet lekker loopt op je werk? Onzekerheid over je baan of omdat je geen energie meer krijgt van het werk dat je doet. Wil je (weer) grip op je loopbaan of ben je toe aan een volgende stap?  

De arbeidsmarkt is volop in beweging

We leven in een snel veranderende wereld waarbij hoge eisen worden gesteld aan werknemers en sollicitanten. Je wilt als werknemer een baan die plezier en energie geeft, waar jouw talenten en kwaliteiten tot uiting komen en waar je goed functioneert en floreert. 

Neem pas op de plaats

Het is goed om af en toe pas op de plaats te nemen en voor jezelf na te gaan of je wel op de goede weg bent. Wil je verdere stappen zetten in je loopbaan of loop je tegen zaken aan die je belemmeren in je functioneren en wil je daar iets aan doen? Denk je erover om van baan te veranderen maar weer je niet wat je wilt? 

Je leven blijven leren is het motto van deze tijd

Investeer in jezelf. Het uitgangspunt is zelfkennis. Hoe meer je jezelf kent en weet wat je kwaliteiten zijn des te beter je mee kunt bewegen met de veranderingen op de arbeidsmarkt.

Niet afwachten, start op tijd

Wacht niet af totdat een ontslag boven je hoofd hangt of dat je in een burn-out terecht komt. Neem als werknemer zelf de verantwoordelijkheid in je werk en leven. Zie loopbaanbegeleiding als een kans om je eigen functioneren en verlangens onder de aandacht te brengen. Hierdoor versterk je je eigen positie en maak je jezelf minder afhankelijk van de omstandigheden. 

Volg het loopbaanprogramma “Zin in je werk”

Een effectief programma bestaande uit verschillende opbouwende modules dat jou 6 maanden lang helpt in het vinden van de baan waar je warm voor loopt. Je ontdekt wat jou beweegt, je zet je volle potentie in en je onderneemt sterke stappen in je loopbaan.

×

Winkelmand