Wandelcoaching

Tijd voor jezelf

Lijkt het je veel fijner om buiten met elkaar in gesprek te gaan dan binnen tussen vier muren? En kan je wel wat beweging gebruiken? Dan past wandelcoaching bij jou!

Wandelcoaching is een effectieve coachingsvorm waarbij de natuur een belangrijke rol speelt. Wandelen brengt je in beweging en is voor vrijwel iedereen mogelijk ongeacht leeftijd of conditie. De frisse buitenlucht pept je altijd weer op en je krijgt het gevoel er weer tegenaan te kunnen. Wandelen ontspant en je bent even weg van de hectiek van alledag.

Een ander bijkomend voordeel van wandelen is dat je letterlijk de ruimte krijgt je verhaal te vertellen in een tempo dat bij je past. Door te bewegen komen de verhalen als vanzelf naar boven. Je loopt naast elkaar waardoor je elkaar niet elke keer in de ogen hoeft te kijken en waar stilte een welkome moment is om tot jezelf te komen.

 

“Ik vond dat alle oefeningen gedurende het wandeltraject perfect aansloten bij waar ik persoonlijk mee bezig was, het was zeer verhelderend. Het wandelen, praten en oefeningen doen is voor mij een fantastische combinatie geweest. Ik voelde mij hierdoor vrij om alles waar ik mee zat te vertellen. Het traject heeft veel bijgedragen aan mijn herstel en heeft er toe geleid dat ik weer bij mijzelf ben gekomen.”
 
Deelnemer wandelcoachprogramma

Wandelcoaching

Is dit iets voor je?