Herken je het volgende:

 • De werkdruk is niet vol te houden tot aan je pensioen. 
 • Je hebt geen grip op wat je leuk, interessant en belangrijk vindt in je werk.
 • In de basis is het goed maar je bent op zoek naar meer uitdaging en voldoening in je werk.
 • Het is voor je onduidelijk wat je wilt in de toekomst.
 • Je wilt onderzoeken of je nog op de juiste plek zit en zo niet, wat de alternatieven zijn.
 • Je hebt lange tijd niet gesolliciteerd.
 • Je bent op zoek naar de beste aanpak die past bij de persoon die je bent.
 • Je wilt daadwerkelijk stappen zetten op weg naar de baan waar je warm voor loopt.

Loopbaantraject "Ontdek wat jou beweegt"

“Ontdek wat jou beweegt” is een effectief programma dat jou in 3 maanden op weg helpt in het vinden van de baan waar je warm voor loopt. De opbouwende modules helpen je stap voor stap tot de kern van je persoonlijkheid te komen en geven antwoorden op vragen wie ben ik? wat kan ik en wat wil ik nu ECHT in mijn loopbaan. Tezamen vormen ze een stevige basis om met vertrouwen de arbeidsmarkt te betreden.

Dit is wat je krijgt 

 • Coachingsessie; je krijgt persoonlijke aandacht, hulp en feedback afgestemd op je wensen. 
 • Beroepskeuzetest + rapportage + toegang test; je ontvangt de test en rapportage met uitgebreide toelichting digitaal. 
 • Werkbladen en sheets; je ontvangt theorie en de daarbij horende inzichtgevende opdrachten per thema. Op deze manier ga je gestructureerd aan de slag.
 • Een krachtig persoonsprofiel en een sterk CV
 • Een persoonlijk plan van aanpak

 

Meedoen levert het volgende op:

 • Je voelt stevige grond onder je voeten, een stevige positie van waaruit je verder kunt groeien en ontwikkelen.
 • Je weet wat je van diepste drijft, je weet wat je vanuit je hart werkelijk wilt en weet dat om te zetten in daadkrachtig handelen.
 • Je (her)pakt met vertrouwen de regie over je loopbaan en maakt keuzes die jij belangrijk vindt.
 • Je eigenwaarde groeit  omdat jouw kennis en werkervaringen naar waarde worden ingeschat en ingezet.
 • Je vindt de baan waar je warm voor loopt, die jou voldoening en energie geeft.
 • Een CV dat werkt!

Modules die aan de orde komen:

Zo krijg je energie in je werk

Wij richten onze aandacht op je huidige en gewenste situatie. Hoe zag je loopbaanpad er tot nu toe uit en wat zou je graag willen bereiken? Welke momenten gaven jou energie? Wat zijn je drijfveren, je talenten, je kwaliteiten en uitdagingen? Doen waar je goed in bent geeft energie.

 

Zo ontdek je welke baan het beste aansluit bij je wensen en competenties.

Welke competenties uit het verleden neem je mee in je toekomstige baan? En welke competenties wil je ontwikkelen? Een beroepskeuzetest geeft een compleet beeld van je interesses, competenties en arbeidsgebieden waarin jouw beste kansen en succes liggen.

 

Zo krijg je grip op je waarden

Het in kaart brengen van je werk- en levenswaarden laat zien wat je belangrijk vindt in het leven. Leven vanuit je waarden betekent handelen vanuit je zelf in plaats van je te laten leiden door verwachtingen van anderen en je omgeving. Hierdoor versterk je je eigen positie en krijg je meer energie.

 

Zo maak je een sterk CV

Is het lang geleden dat je voor het laatst je CV hebt bijgewerkt of komt je CV niet krachtig genoeg over? Een persoonsprofiel op je CV maakt het verschil. In een persoonsprofiel omschrijf je jezelf in enkele zinnen. Het schetst het juiste beeld van wie je bent, wat je belangrijk vindt en welke toekomstvisie je hebt. 

Zo maak je de weg vrij van blokkades

Wat houdt je tegen om te kiezen voor een baan die je echt wilt? Waarom loop je elke keer tegen dezelfde blokkades aan? Inzicht in de overtuigingen die je (onbewust) tegenhouden en  overtuigingen die je stimuleren helpen je in het vormen van de juiste mindset en drive.

Zo houd je focus

Je weet wat je wilt en nu de praktijk. Hoe pak je dat aan? Wat is je doel? Welke strategie past bij jou? Je stelt een helder actieplan op waarin concrete haalbare stappen staan vermeld die passen bij de persoon die je van nature bent. Zo blijf je in actie.

De gesprekken vinden naar wens live en/of online plaats. We creëren een nieuw loopbaanperspectief waarin je informatie en tips krijgt over onderwerpen die je ondersteunen in het vinden van de baan waar je warm voor loopt. 

 

Fijn om een opbouw te hebben in het programma waarin ruimte was voor mijn persoonlijk verhaal. Ik voelde mij veilig om te vertellen wat mij dwars zat. Annemarie hield rekening met het proces waarin ik zat en ze ging op een gepaste manier de confrontatie aan op wat ik moeilijk vond. DOEN! Het is fijn om weer dicht bij jezelf te zijn en je krijgt praktische handvatten mee die goed toepasbaar zijn. Voor mij is het traject een 9 waard.

Loopbaanbegeleiding

 

Met veel plezier heb ik 12 jaar gewerkt in het onderwijs maar ik merkte het laatste jaar dat ik het werk steeds minder leuk begon te vinden en mij veel energie kostte. Voor mezelf had ik besloten om uit het onderwijs te stappen, maar waar wil ik naar toe? Ik wilde voor mezelf ontdekken welke baan het beste bij mij past en heb mij vervolgens opgegeven voor een loopbaantraject. Nu weet ik naar welke vacatures ik gericht kan kijken. Dat heeft mij zelfverzekerder gemaakt. Ook heb ik nu een mooi CV en een sollicitatiebrief klaarliggen. Wat mij het meeste is bijgebleven is het kwaliteitenspel en de boswandeling. Gedurende de wandeling werd ik middels gesprekken en oefeningen gestimuleerd na te denken over wat ik belangrijk vind in mijn leven. De begeleiding vond ik fijn en het maken van de opdrachten was precies wat ik nodig had. Praktisch en direct toepasbaar. Het loopbaantraject heeft me geholpen in het vinden van antwoorden op mijn vragen. Het heeft me gebracht wat ik ervan verwachtte en vind het traject een 9 waard. 

Annemarie, je bent een mooi mens. Bedankt voor je hulp, het luisteren en het mij op weg helpen!

Aletta, deelnemer loopbaantraject “Ontdek wat jou beweegt’

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde coach, zicht op je sterke en verbeterpunten, loopbaanwaarden, beroepen die jou aanspreken, theorie en werkbladen, een persoonsprofiel en een werkend CV waarmee je een sterke start maakt op de arbeidsmarkt. 

Over Annemarie van Doorn

Annemarie brengt je graag in beweging in het vinden van het juiste levens- en loopbaanpad. Een pad naar meer geluk, waar je weer kunt genieten en waar je jezelf kunt zijn. Ze is Register  loopbaanprofessional NOLOC, NLP Master, Systemisch coach en Familieopsteller. Ze heeft jarenlange ervaring met coaching van werknemers die zijn vastgelopen of van werk moeten veranderen. Haar aanpak is oplossingsgericht en praktisch. Ze is het liefst buiten en neemt je graag mee voor een wandeling in de natuur om letterlijk stappen te ondernemen naar het doel dat je wilt bereiken.Meer informatie over Annemarie.