Welkom

Kan ik ook iets voor jou betekenen?

Onderneem de stap, je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Stuur een app of bel naar 06-10368351

Ik stel mij graag aan je voor

Mijn naam is Annemarie van Doorn, getrouwd en twee dochters. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en wandelen. Alleen of met een groep in beweging zijn, interactie en diepgang daar haal ik mijn energie uit. Een re-organisatie in het bankwezen, waar ik met plezier heb gewerkt, dwong mij na te denken over mijn situatie en toekomst. Vragen waarmee ik worstelde waren: wil ik zo verder, wil ik veranderen en wat wil ik nu echt? Een zoektocht naar mezelf met de nodige hobbels, heeft me doen ontdekken wat mijn juiste pad is om te bewandelen. Ik gun het iedereen in het vinden van haar of zijn pad.

Mijn interesse ging uit naar het coachen van mensen

Een totaal andere richting. Ik heb die stap gezet en diverse opleidingen gevolgd op het gebied van loopbaancoaching en counselling. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan als coach bij een re-integratiebureau. In mijn gesprekken met deelnemers merkte ik dat ik veel energie kreeg van het samen onderzoeken van drijfveren, kwaliteiten, waarden, belemmerende- en ondersteunende overtuigingen. Op rationeel- en gevoelsniveau. Het gaf mij de bevestiging dat ik op de juiste weg was.

Hardlopen en wandelen helpen mij om mijn hoofd leeg te maken

Ik  vind het heerlijk om buiten in beweging te zijn en te genieten van de omgeving. Enkele jaren terug maakte ik kennis met wandelcoaching en ik dacht “dit is het.” Op dat moment vielen alle puzzelstukjes voor mij op zijn plek. De natuurlijke omgeving werd als extra element bij wandelcoaching ingezet waardoor ik mijn vraagstuk op een andere manier bekeek en mijn emoties anders beleefde. 

Het heeft me doen besluiten om al wandelend anderen op weg te helpen

De juiste stap! Mensen in beweging brengen en ze zien ontwikkelen naar hun authentieke zelf, daar ga ik voor. Ik ervaar het als een voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan iemands professionele en persoonlijke ontwikkeling  en ik ben daar erg dankbaar voor.

Ik ben NLP Master, Register Loopbaanprofessional NOLOC en Counsellor

Een beroepsvereniging streeft naar kwaliteit en ontwikkeling  en garandeert dat de klant met een professional te maken heeft. De professional dient aan de voorwaarden van de beroepsvereniging te voldoen. Dit betekent in de praktijk dat ik regelmatig deelneem aan supervisie en intervisiebijeenkomsten. Daarnaast blijf ik mezelf zowel op professioneel als persoonlijk gebied ontwikkelen door  te investeren in opleidingen en trainingen. Hierdoor kan ik mijn klanten een scala aan methodieken  bieden om zo het gewenste resultaat te behalen.